FINANCIËN EN SPONSORING

 

De Gemeente Deurne biedt een bereidwillige en positieve grondhouding in het plan. Er is voldoende ondersteuning voor het Burgerinitiatief maar er zijn weinig of slechts beperkte middelen bij de gemeente. De stichting zet zich dan ook in om de benodigde financiën binnen te halen via fondsenwerving, ondersteuning van de overheid (Provincie, Nationale- en Europese groenfondsen) en sponsoring. Er wordt een beroep gedaan op inzet en creativiteit van alle betrokkenen waaronder de bedrijven en inwoners van Deurne zelf. We zoeken naar betrokkenheid van lokale ondernemers. Dat kan financieel of (in overleg) met inbreng van materialen, arbeid of deskundigheid. 

 

Graag doen wij een beroep op uw organisatie voor het ondersteunen van dit plan. Wij als enthousiaste vrijwilligers zullen onze schouders er onder zetten en zorgen dat uw bijdrage goed en nuttig besteed wordt. U kunt uw ecologische footprint hier met sprongen verbeteren door deel te nemen in de aanleg van deze culturele groene wandelroute. We zullen er zorg voor dragen dat er in onze communicatie volop aandacht wordt besteed aan uw bijdrage. We gaan graag met u in gesprek over de manier waarop u kunt deelnemen. 

 

 

Daarnaast beschikken wij over een sponsorcommissie voor lokale en regionale sponsors van Particulieren tot bedrijven. Daarnaast doen wij een beroep op landelijke en internationale fondsen.